Hirdetés
Hirdetés

Vin Diesel, eredeti nevén Mark Sinclair egyike azoknak a celebeknek, akikért évtizedek óta rajong a közönség.

Hirdetés

Az általában kemény fickós szerepekben tündöklő sztár nem is annyira a rosszfiú kategória, mint hinnénk. Rendes családapa, szerető partner, becsüli a rajongóit, és a social media felületei pozitív üzenetet sugároznak.

Hirdetés

A Bright Side utánanézett, miért imádja az internet a színészt.

Hirdetés

1. Remek apuka

Hirdetés
Hirdetés

Három gyermek édesapja: Hania, Vincent és Pauline boldog gyermekkornak örvend, már amennyit a social media posztokból megtudhatunk, mert Vin Diesel nem tesz közzé sokat. A képek azonban mosolygós, boldog közegről adnak számot.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés

2. Szerető partner

Az 53 éves színész 2007-ben találkozott a párjával és azóta is együtt vannak. Paloma Jimenez szépségét és erejét minden interjúban isteníti és nem fél szerelmet vallani.

Hirdetés
Hirdetés

3. Kemény srácnak tűnik, de vajból van a szíve

Hirdetés
Hirdetés

Hálás a családjának és a követőtáborának is mindazért a sok törődésért és szeretetért, amit kap, és ezt nem is rejti véka alá. A követőit sokszor családként említi a posztjaiban is.

4. Azért mégis ő az egyik igazi rosszfiú Hollywoodban

Lehet bármennyire is kedves, azért ő az egyik alap ember, ha rosszfiús szerepekről van szó. Emellett eszméletlen jól tartja magát, korát meghazudtoló módon néz ki. Leghíresebb szerepe Dominick Toretto a Halálos iramban filmekből.

5. Rendszeresen jótékonykodik

Számos alkalommal volt már része jótékonysági akcióknak, pár éve pedig összefogtak Cody Walkerrel és 100.000 dollárt gyűjtöttek és adományoztak a Paul Walker emlékére létrehozott alapítvány számára.

. Nem csak tehetséges színész

Gyermekkora óta tehetséges a szórakoztatóipar több ágában egyaránt. Tini korában break táncos volt, de énekesként is megállja a helyét.

Forrás: tudnivalok.eu

Hirdetés