Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kos: Pap, Ajándék, Utazás.

Hirdetés
Hirdetés

A Pap magasztos, isteni ajándék ígéretét hordozza. Erős motivációt kaphatsz, hited megerősödik! Az ajándék kellemes meglepetésre utal, amelyet akár emberektől, akár isteni hatalomtól is kaphatsz. Nem biztos, hogy egy tárgyról van szó: akár egy égi jel vagy segítség formájában is érkezhet! Az utazás sok mindent takarhat, ami felfedezéshez és új dolgok megismeréséhez kapcsolódik: lehet kaland vagy éppen lelki utazás is.

Hirdetés
Hirdetés

Bika: Betegség, Váratlan öröm, Szívkirály.

A Betegség ebben az összefüggésben feltehetően múló problémát takarhat, amei maximum egy megfázás vagy napszúrás. A váratlan öröm valami nagy lehetőség, vagy váratlan siker formájában érkezhet az életedbe! A szívkirály a szerelmi életed terén pozitív fordulatot sejtet, amely lehet akár a jelenlegi kapcsolatod megerősödése, de egy új szerelem érkezése is!

Hirdetés
Hirdetés

Ikrek: Ajándék, Szívkirály, Utazás. Az ajándék kellemes meglepetésre utal, amelyet akár emberektől, akár isteni hatalomtól is kaphatsz. Nem biztos, hogy egy tárgyról van szó: akár egy égi jel vagy segítség formájában is érkezhet! A szívkirály a szerelmi életed terén pozitív fordulatot sejtet, amely lehet akár a jelenlegi kapcsolatod megerősödése, de egy új szerelem érkezése is! Az utazás sok mindent takarhat, ami felfedezéshez és új dolgok megismeréséhez kapcsolódik: lehet kaland vagy éppen lelki utazás is.

Rák: Szerelem, Szívkirály, Bosszúság. A szerelem és a szívkirály együtt különösen erős, és nagy erővel sugallja, hogy a szerelmi életed terén pozitív fordulatot vár, amely lehet akár a jelenlegi kapcsolatod megerősödése, de egy új szerelem érkezése is! Ugyanakkor nem lesz felhőtlen ez az időszak: a bosszúság utalhat veszekedésekre, kapcsolati viharokra, de akár anyagi problémákra is.

Hirdetés
Hirdetés

Oroszlán: Üzenet, Utazás, Pap. Az üzenet azt jelzi, hogy akár égi jelet kapsz, akár belső sugallatra cselekszel, de valószínűleg új fejezetet nyitsz az életedben. Az utazás sok mindent takarhat, ami felfedezéshez és új dolgok megismeréséhez kapcsolódik: lehet kaland vagy éppen lelki utazás is. A Pap magasztos, isteni ajándék ígéretét hordozza. Erős motivációt kaphatsz, hited megerősödik!

Hirdetés

Szűz: Gyermek, Szerelem, Házasság. Eléggé szervesen kapcsolódnak össze ezek a lapok: a családi életedben vár rád rengeteg boldogság. Ez lehet, hogy új jövevény érkezik a családba, vagy olyasvalaki tér vissza, akit régen nem láttál, és nagyon hiányzott már. A családi összetartás és a szeretet csak erősödni fog!

Hirdetés

Mérleg: Bíró, Szerelem, Bosszúság. A bíró arra utal, hogy erősen szembe kell nézned önmagaddal. Persze ezt a javadra is fordíthatod! Új szerelem érkezhet az életedbe, de a bosszúság utalhat a pároddal való veszekedésekre, kapcsolati viharokra, de akár életed más területén támadt magas energiájú “összecsapásokra” is.

Skorpió: Szerencsétlenség, Ellenség, Hamisság. Ez a három lap sajnos összeáll egy egységes üzenetté. Kibeszélhetnek a hátad mögött, vagy más formában esküdhetnek össze ellened a környezetedben élők. Ugyanakkor az is lehetésges, hogy csak te érzed így: vigyázz, nehogy önbeteljesítővé váljon!

Hirdetés

Nyilas: Bosszúság, Hamisság, Szívkirálynő. Bár összeesküvést sejtesz az életedben, ez lehet csupán egy intő jel, hogy lezárd azokat az emberi kapcsolataidat, akikkel már régen nem viszitek előre egymást. Ha mindezt sikeresen teszed, rád találhat egy új szerelem is.

Bak: Nagypénz, Szomorúság, Látogatás. Jelentősen előre lépsz az anyagiak terén, és ez lehet, hogy éppen az életedbe érkező új emberen keresztül valósul majd meg. A látogató rég nem látott ismerős is lehet. Bár összességében pozitív hónapod lesz, valami mégis szomorú árnyékot vet majd rá.

Hirdetés

Vízöntő: Bosszúság, Szerencse, Vágy. Fortuna támogat, hogy megvalósítsd a vágyaidat, álmaidat! Ez nagyon nagy lehetőségeket és “hátszelet” hoz az életedbe. Ugyanakkor nem lesz felhőtlen ez az időszak: a bosszúság utalhat veszekedésekre, kapcsolati viharokra, vagy más gondokra.

Halak: Katonatiszt, Szívkirály, Halál. Érzelmileg rendkívül intenzív időszak vár Rád, nagy fordulattal. A veszteség szomorúsága és a szerelem boldogsága és öröme keveredik majd benne…

Forrás: tudnodkell.info

Hirdetés

Hirdetés