Hirdetés
Hirdetés

Egy teljesen átlagos nap volt a takarítónő számára de nem sejtette, hogy valami furcsát fog találni az egyik szobában a takaró alatt. Josh és Kyle a Give Back Films-től úgy döntött, hogy valakinek szebbé teszik a napját és most ezt a hölgyet választották.

Hirdetés

Minden akkor kezdődött, amikor a hölgy elvesztette munkahelyét. Felkerete a szállodás és megkérdezte, van-e megüresedett állás. A szálloda vezetője alkalmazta őt. Ami nagyon jó döntésnek bizonyult, mert a hölgy nagyon szépen dolgozott, saját ötletei voltak és kiváló munkájával meglepte a főnökeit.

Hirdetés

– Úgy döntöttünk adunk neki egy lehetőséget. Alig volt pénze, csak némi megtakarítással rendelkezett. Ezért ez az akció mindkét fél számára hasznos volt. Kiváló munkát végzett. – mondta a hotel vezetője a takaítónő munkájáról.

Hirdetés

Josh és Kyle úgy döntött, a hölgynek igazán jól jönne egy kis dicsérte és a meglepetést az ágyba rejtették. Majd a szobában felszereltek egy kamerát hogy felvegyék a hölgy reakcióját. Milyen jó látni, hogy ennyire örül a hölgy!

Hirdetés
Hirdetés

”Megérdemled, mert kiváló munkát végzetl” halljuk amint az egyik háttérben álló kollégája mondja neki.

Nézd meg a lenti filmet és kérjük oszd meg családoddal és barátaiddal, ha Te is meghatónak tartod.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

560″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/Qz76iRmnO34″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen>

Hirdetés

Forrás: tudasfaja.com

Hirdetés