Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy asszony a fia esküvőjén látta először a menyét, és megdöbbenten nézte a kezén az ismerős anyajegyet. Később pedig rájött, hogy ő az elveszett lánya.

Hirdetés
Hirdetés

Egy nő a fia esküvőjén találkozik újra a lányával, akit 20 éve nem látott. A váratlan találkozás az egész családot ledöbbentette, még a lány szüleit is. Azonban csak később derült ki, hogy a lány a biológiai lányuk volt.

Hirdetés
Hirdetés

DUPLA BOLDOGSÁG
Az esküvő a kínai Szucsouban volt megrendezve, ahol az édesanya meglepődve találkozott újra a lányával. A pillanat egyszerre volt izgatott és meghatott.

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Az édesanyában kettős érzés volt, egyrészt örült, hogy a fia megnősül, másrészt pedig, hogy ismét találkozott a lányával. Ezután elkezdtek aggódni a házasság miatt, mivel a menyasszony és a vőlegény testvéreknek bizonyultak. Azonban senki nem akadályozta meg őket, hogy egybekeljenek, még az édesanya azt is elmondta, hogy fiát örökbe fogadták, tehát biológiailag nem voltak rokonok.

Hirdetés
Hirdetés

A SZÜLETÉSI JEL
A váratlan találkozásra 2021. március 31-én került sor. Ekkor nézte meg először a menyasszony kezét. Picivel később pedig felismerte az anyajegyet. Ugyanaz a minta volt, mint amit 20 évvel ezelőtt látott a lánya apró kezén.

A pillanat mindenkit megdöbbentett, de hihetetlen volt látni, hogy egy anya sok év után felismeri a lányát.

Hirdetés
Hirdetés

AZ ANYA MEGKÉRDEZTE A FIA SÓGORAIT
Mielőtt a vendégek előtt bevallotta volna, először megakart győződni a nő arról, hogy a lányt gyermekkorában örökbe e fogadták. A lány szüleit nagyon meglepte a kérdés, mivel még soha senkinek nem beszéltek a titkukról.

Hirdetés

A szülők bevallották, miután a nő elmondta nekik az anyajegyet. A befogadó szülők az út széléről mentették ki a csecsemőt, ahol fekve találtak rá.

Hirdetés

A MENYASSZONY KÖNNYEKBEN TÖRT KI
A menyasszony sírva fakadt, miután szülei elmondták neki az igazságot. A szüleit látva elérzékenyült, mivel ő sosem gondolta, hogy a örökbefogadó szülei nem a biológiai szülei.

Ezután rögtön odament, hogy megölelje és nagyon örült, hogy az esküvője napján megtalálta biológiai édesanyját. Az esküvői szertartás folytatódott, és a párt férjnek és feleségnek nyilvánították. Miután megtudta, hogy a menyasszony a lánya, a vőlegény édesanyja most már az anyósa volt.

Forrás: osztottam.hu

Hirdetés

Hirdetés