Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Las Vegas-i Alyssa Renee Gutierrez TikTok videókat oszt meg, amelyekben részletesen bemutatja fényűző életmódját. A videói sok kritikát kapnak, de ő azt mondja, annyira jó dolga van, hogy ez egyáltalán nem érdekli.

Hirdetés
Hirdetés

A karácsony mindenki számára különleges időszak, amikor megajándékozhatjuk szeretteinket, és cserébe ők is elhalmoznak bennünket ajándékokkal. De néhány ember számára, akik igazi luxusban élnek, a karácsony is csak olyan, mint az év összes többi napja, mert minden nap bővelkedik az ajándékokban.

Hirdetés
Hirdetés

A 23 éves Alyssa Renee Gutierrez pontosan ilyen „elkényeztetett hercegnő”, akit nemrég jegyezett el 57 éves barátja, Peter.

Alyssa szerint a férfi úgy tartja, „túl csinos ahhoz, hogy dolgozzon”, ezért felmondott a munkahelyén és most igazi luxusban él.

Hirdetés
Hirdetés

Egy videóban, amit már 53 ezren láttak, a leendő menyasszony azt állítja, számára minden nap olyan, mintha karácsony lenne, mert a vőlegénye teljes mértékben elkényezteti. „A dögös lányoknak nem kell ajándékot kérniük karácsonyra, mert a dögös lányoknak egész évben karácsony van” – mondja.

Hirdetés
Hirdetés

A 23 éves Las Vegas-i lány három éve jár a nála 34 évvel idősebb Peterrel. A férfi, aki hivatásos szerencsejátékos, gondoskodik róla, hogy a menyasszonya mindent megkapjon. A pár mindössze három nappal Alyssa huszadik születésnapja előtt ment el első randevújára, nem sokkal azután, hogy Peter, aki kétgyermekes édesapa, különvált volt feleségétől.

Alyssa elárulta, hogy csak néhány hónappal idősebb Peter lányánál, de azt mondja, ők ketten nagyon jó barátok.

Hirdetés

„Egész életemben vonzódtam az idősebb férfiakhoz – az emberek azt hiszik, hogy csak az apámnál idősebb férfiakat szeretem, ami nem igaz, mert 18 éves koromban több kapcsolatom volt olyan férfiakkal, akik 20 és 40 közöttiek voltak” – mondja a lány.

Hirdetés

Hozzátette, hogy a tapasztalatai alapján az ő korosztályéba tartozó férfiak hajlamosabbak az alkalmi kapcsolatokra, és nem akarják elkötelezni magukat.

Miután a nyáron bejelentették az eljegyzésüket, Alyssa, aki fodrászként dolgozott, felmondott a munkahelyén. Azt állította, Peter kérte meg őt, hogy hagyja ott a munkáját, mert „túl csinosnak tartja ahhoz, hogy dolgozzon.”

Hirdetés

Bár a TikTok sztár azt is hozzátette, hogy ez csak ideiglenes megállapodás volt, mivel a pár folyamatosan utazik. Valójában elárulta, hogy hamarosan saját vállalkozás létrehozását tervezi.

Noha Alyssának rengeteg rajongója van a TikTokon, néhány videója, amelyekben pazar életmódját részletezi, komoly vitákat váltott ki.

Alyssa Gucci bevásárlószatyrokkal teli autójáról is megosztott egy felvételt, és azt írta mellé: „Rossz napom volt, úgyhogy Apuci azt mondta, menjek, és kényeztessem magamat.”

A hozzászólásokban rengeteg kritikát kapott, de ő egyszerűen azzal vágott vissza, hogy őt királynőként kezeli a barátja, míg mindenki más kénytelen beérni az átlagos bánásmóddal.

Annak ellenére, hogy több mint három évtized a korkülönbség közte és a párja közt, Alyssa azt állítja, a szülei teljes mértékben elfogadják és helyeslik a kapcsolatukat.

A lány egy évig titokban tartotta, hogy Peterrel jár, de amikor végül közölte a hírt a szüleivel, azt mondja, nagyon is támogatók voltak.

Azonban bevallotta, hogy elveszített néhány barátot, akik nem voltak annyira lelkesek a nagy korkülönbség miatt.

Alyssa, a korkülönbség miatti kritikákra egyszerűen azt válaszolta: „Az ilyen kapcsolatok egyre gyakoribbak.”

Forrás: twice.hu

Hirdetés