Hirdetés
Hirdetés

Nem mindenhol örülnek egy kisbaba érkezésének, hiszen vannak olyan szülők, akik teljesen magára hagyják gyereküket, sok esetben ez a pici halálát is okozhatja.

Hirdetés

Hirdetés

Afrikában is történnek hasonló helyzetek. Nigériában nemrég egy 2 éves kisfiút hagytak magára, aki 8 hónapig bolyongott az utcán, meztelenül, étlen-szomjan, míg egy nap eljött érte a megmentője.

Hirdetés

A ma már Hope (Remény) nevet viselő kisfiút egy dán nő, Anja Ringgren Loven mentette meg. A gyerek már gyakorlatilag haldoklott, annyira le volt gyengülve a táplálék- és vízhiány miatt. Mikor Anja beszámolt a kisfiú helyzetéről, mindenki ledöbbent. A gyereket a családja azért hagyta magára, mert úgy gondolták, hogy boszorkány.

Hirdetés
Hirdetés

A dán segítő kórházba vitte a kisfiút, akiből elhajtották a bélférgeket, és vért is kapott. Miután közzétette a kisfiú fényképét, Anja és férje 1 millió dollárt érő adományt kapott önzetlen emberek sokaságától, így ebből folytahatták az általuk működtetett African Children’s Aid Education and Development Foundation alapítvány munkáját, egy mentőközpontot is létrehoztak, ahol Hope-ot is gondozták.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy év elteltével Anja ismét képet tett közzé, amin Hope már teljesen egészséges, jól néz ki és már iskolába jár.

Hirdetés

Forrás: filantropikum.com

Hirdetés