Hirdetés
Hirdetés

Ő még két éves sincs, de már egyedül táplálkozik. Ez nem tűnik olyan hatalmas bravúrnak elsőre, de ha figyelembe vesszük, hogy Vasilina Knutsen-nek hiányzik a bal keze, és csak két ujja van a jobb kezén, valóban hatalmas eredmény.

Hirdetés

Hirdetés

A kislány 2015. márciusában született Swerdlowskban (Oroszország) és a szülei gyorsan elhagyták, mert nem tudták elfogadni a fogyatékosságát. Vasilina ezután felkerült a listára, és várta, hogy örökbe fogadják. Köszönhetően egy orosz szervezetnek, nemsokára egy szerető család része lehetett.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés

Az új szülők, Chris és Elmira Knutsen Moszkvában élnek. Elmira orosz, Chris pedig amerikai, amely nagyon bonyolulttá tette az adoptálást.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ennek az oka egy törvény volt, amit 2012 decemberében hoztak meg, amely megtiltotta az amerikai állampolgároknak, hogy orosz árvákat fogadjanak örökbe.

Hirdetés

A Knutsen házaspárnak át kellett mennie rengeteg folyamaton a bürokrácia miatt, de végül az örökbefogadási kérvényt elfogadták, és hazamehettek Vasilinával.

Hirdetés
Hirdetés

Tekintettel arra, hogy Oroszországban nagyon kevés ember szeretne örökbe fogadni gyermekeket és még kevesebben vannak, akik hajlandóak fogyatékossággal élő gyermeket örökbe fogadni, Vasilina nagyon szerencsés. Abban a pillanatban megközelítőleg 100.000 árva gyermek várt Oroszországban, hogy adoptálják őket.

Hirdetés
Hirdetés

A Knutsen család immár hattagú. A párnak már volt három fia, akik közül az egyik szintén örökbefogadott, és mentális zavarokkal küzd. Ez nem egy tipikus család. “Sokszor megbámulják őket, emberek keresztet vetnek, majd elfutnak… Gyakran előfordul” meséli Elmira.

De Chris és Elmira megtanultak együtt élni az ilyen típusú reakciókkal. Az egyetlen dolog, ami számít nekik az a négy gyönyörű gyermek.

Forrás: erdekescikkek.otpercpiheno.com

Hirdetés