Hirdetés
Hirdetés

Olyan szórakoztató tud lenni az utazás, de egyikünk sem élvezi a végtelennek tűnő sorban állást, amiket végig kell várni a repülőtéren. Először is be kell csekkolni, aztán a biztonsági ellenőrzés, és a beszállókapu – úgy tűnik a legtöbb időt sorban állással töltjük a repülőtéren.

Hirdetés

Pontosan ezen ment keresztül Shaina Murry 2016 telén, amikor fel akart szállni egy járatra Dallasban. Ezért volt még ennél is meglepőbb, hogy úgy döntött, hogy kihagy egy járatot, és tovább vár a következőre. Az ok, amiért ezt tette, inspiráló…

Hirdetés

Hirdetés

Shaina a várakozási területen volt, közel a kapuhoz, és játszott a mobiltelefonján, amikor hirtelen észrevett egy férfit, aki láthatóan nem érzi jól magát. A padlón feküdt, és nagyon zavartnak tűnt. Más emberek egyszerűen figyelmen kívül hagyják őt, de Shaina látta, hogy segítségre van szüksége, ezért elrakta a mobilját el, és odament hozzá.

Hirdetés
Hirdetés

„Egyértelmű volt, hogy valami baj van, csak nem tudtam, mi. Miután feltettem néhány kérdést, úgy tűnt, hogy a legjobb, ha orvost hívok hozzá” emlékszik vissza Shaina.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Shaina beszélni kezdett a férfihoz, aki egyfolytában azt ismételgette, hogy nem késheti le a gépét. A beszélgetés alatt Shaina kiderítette, hogy a férfi neve Will és autista. Amikor meghallotta ezt, Shaina pontosan tudta, mit kell tennie.

Hirdetés

Ő tovább beszélt hozzá nyugodtan, és megkérdezte tőle, hogy van e valaki, akit felhívhatna. Will megadta Shaina-nak az anyja telefonszámát, aki azonnal felhívta. Elmagyarázta Will anyjának, hogy a fia nincs jól, és megkérdezte tőle, hogy hova repül a fia. Ezen a ponton az orvosok is megérkeztek, és gyorsan megállapították, hogy Will nincs olyan állapotban, hogy repülhessen.

Nem evett, és volt mit innia sokáig, ezért nagy szüksége volt némi táplálékra. Shaina biztosította őket, és vigyázott rá.

Hirdetés
Hirdetés

Shaina felajánlotta, hogy elviszi Willt, hogy enni tudjon valamit, majd elkísérte a kapujához, ahonnan el tud utazni egy későbbi járattal. A légitársaság személyzetét annyira lenyűgözte Shaina hozzáállása, amiért segített a férfinak, hogy foglaltak egy későbbi járatot a számára teljesen ingyenesen. Willnek és Shaina-nak volt egy közös étkezése, és egyértelmű volt, hogy Will sokkal jobban érezte magát. Ez egy nagyszerű lehetőség volt a számukra, hogy megismerjék egymást.

Hirdetés
Hirdetés

Amikor végeztek az evéssel, Shaina elkísérte Willt az ő kapujához, és elváltak útjaik, de mint barátok. Shaina olyan boldog volt, hogy tudta, Will biztonságban haza fog jutni, hogy nem volt ideje azon aggódnia, hogy lekéste a saját járatát.

Nagyon jó tudni, hogy vannak olyan emberek, mint Shaina, aki előbbre tartotta a másik ember problémáit a sajátjánál. Will és az anyja is nagyon hálás. Köszönjük, hogy a világot egy jobb hellyé tetted, Shaina!

Forrás: erdekescikkek.otpercpiheno.com

Hirdetés