Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Amikor megszületett, nem sírt. Ehelyett összeráncolta a homlokát, és morcosan nézett mindenkire. Az egész szülőszoba nevetésben tört ki. A kislányról készült fotók hamar körbejárták a világot, és azonnal morcos újszülöttként lett ismert. Két év telt el ezen események óta. Hogy néz ki ma a kis Isa?

Hirdetés
Hirdetés

Egyesek azzal vicceltek, hogy ez a kislány pontosan tudja, mi vár rá a világban. Mások azon aggódtak, hogy vajon jól van-e?!

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés

Amikor egy baba megszületik, mindenki arra számít, hogy felsír. De a kis Isa nem sírt. Ehelyett jól összeráncolt homlokkal az orvosokra nézett. Az orvosok meglepődtek, de nem ijedtek meg Isa fenyegető arckifejezésétől. Nevetésben törtek ki.

Hirdetés
Hirdetés

Egy fotós, Rodrigo Kunstmann örökítette meg ezt a szülést. A férfi biztosan nem sejtette, hogy az általa készített fotó meghódítja a világhálót. A fénykép akkor készült, amikor az orvos megpróbálta sírásra biztatni Isa-t (az eljárás célja, hogy ellenőrizze, működik-e a gyermek tüdeje). Mint látható, a lánynak ez nem nagyon tetszett.

Hirdetés
Hirdetés

Annak ellenére, hogy két év telt el a születés óta, Isa képe még mindig a kórház falán lóg.

A “dühös újszülöttből” gyönyörű kislány lett…
Isabela Pereira de Jesus, mert így hívják a “dühös újszülöttet” császármetszéssel látta meg a napvilágot 2020. február 13-án egy Rio de Janeiro-i kórházban, Brazíliában. A szülők biztosítják, hogy Isa a látszattal ellentétben nagyon jó kedvű. Azt azonban elismerik, hogy néha “dühös” arcot vág.

Hirdetés
Hirdetés

Isa egy egyéniség. Ha valami nem tetszik neki, vagy nem boldog, pontosan ugyanezt az arcot vágja. Minden alkalommal mosolygunk rajta. Büszkék vagyunk rá, hogy ilyen egyedi…

Hirdetés

Azért egy mémet mi is berakunk…

Hirdetés

Hirdetés

Forrás: vilagunk.hu

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés