Hirdetés
Hirdetés

Mindenkinek más és más a keze és az ujjai formája. Teljesen különbözőek vagyunk, nincs két egyforma kéz, mint ahogy két egyforma személyiség sincsen. Az alábbiakban megtudhatjuk, milyen személyiségi jegyekről árulkodik kisujjunk mérete.

Hirdetés

Nézd meg az alábbi leírásokat, vesd össze a te kisujjaddal, és nézd meg, hogy mi jellemző rád leginkább.
1. Ha normális méretű a kisujjad
Ha kisujj, pont a gyűrűsujj felső szakaszának kezdetéig ér, ezt nevezhetjük normálisnak. Érett gondolkodás jellemez, mindig határozott elképzelésed van arról, hogy mit szeretnél, azonban gyakran változtatod terveidet. Mindig könnyedén feltalálod magad az életben.

Hirdetés

2. Rövid kisujj
Akinek rövid a kisujjuk, azok nagyon figyelmesek, és barátságosak, nyitott személyiség jellemzi őket. Erősségük az ékesszólás, és a diplomatikus kapcsolatok kialakítása.

Hirdetés

3. Ha hosszú a kisujj
Ha az ujjad szinte akkora, mint a gyűrűsujjad, vagyis legalább háromnegyedénél fentebb ér, akkor egy igazán bájos, és elragadó személyiség jellemez. Szereted a munkád, és szívvel-lélekkel végzed el azt, amiben igazán tehetséges vagy.

Hirdetés
Hirdetés

4. Hegyes kisujj
Ha valakinek hegyesebb a kisujja, mint a többi, azt jelzi, hogy kiváló nyelvérzékkel rendelkezik, és nagyon kreatív.

5. Görbe vagy hajlított kisujj
Nagyon gyorsan megszokod a változásokat, nem rajongsz a monotonitásért, de egy igazán békés személyiség vagy.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

6. Kissé kövérebb kisujj
Akinek ilyen a kisujja, azt jelzi, hogy benne bármikor megbízhatsz, hiszen ő olyan információkat tud a környező világról, melyeket mások nem. Szívesen segítségedre lesz, ha szükséged van rá.

Hirdetés

Forrás: tudasfaja.com

Hirdetés