Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Chelsea Werner neve egyre elterjedtebb a világban. A modell egyediségét és népszerűségét annak “köszönheti”, melyet mások egy fejlődési rendellenességhez kötnek: A Down-szindrómához.
Sokan úgy vélik, hogy a Down-szindrómával élő emberek sorsa meg van pecsételve. Soha nem élhetnek teljes életet.

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés

Chelsea azonban bebizonyítja, hogy hiába a Down-szindróma. Amit elért az életben, arra bárki irigykedhet.

Hirdetés
Hirdetés

Más Down-szindromás gyerekhez hasonlóan, Chelsea is sokkal lassabban fejlődik érzelmileg, mint a többiek.

De mint mindenkinek, neki is megvolt a maga álma: a modellkedés.

Hirdetés
Hirdetés

Chelsea édesanyja, Lisa elmesélte, hogy rengeteg kihívással kellett szembenézniük, míg egy olyan ügynökséget nem találtak, akik elfogadták Chelseat. A legtöbb cég elhajtotta őket azzal, hogy nincs piaca egy Down-szindrómás modellnek.

Hirdetés

De végül találtak egyet, a WeSpeak-et, és a Chelsea azóta számos hirdetésben és fotózáson szerepelt, beleértve az Aerie-t is, amely az inkluzivitása miatt népszerű.

Hirdetés

De modellkarrierje előtt Chelsea kétszeres tornavilágbajnok és négyszeres paralimpiai bajnok volt.

Hirdetés

5 évesen kezdett edzeni, és történelmet írt eredményeivel.

Lisa, Chelsea édesanyja arról beszélt, hogy lánya megjelenését sokan kedvelték: „Az Aerie kampány annyira népszerű volt, hogy szerintem a közvélemény valóban több fogyatékos embert szeretne látni.”

„ÚGY GONDOLOM, HOGY HA MÁS CÉGEK LÁTJÁK A POZITÍV VISSZAJELZÉSEKET, AKKOR RÁJÖNNEK, HOGY EZ NAGYON JÓ DOLOG SZÁMUKRA, ÜZLETI SZEMPONTBÓL. A NÉPESSÉG NEM ELHANYAGOLHATÓ RÉSZE FOGYATÉKKAL ÉLŐ.”

Mostanra számos nagy kampány arca, és kifutott a New York-i divathéten. Felkerült a H&M kampány arcaként és a TeenVogue magazin címlapjára is. Reményt ad a Down-szindrómával küzdők számára.

Lisa azt mondta: „Folyamatosan kapunk olyan megjegyzéseket és üzeneteket, hogy Chelsea reményt ad nekik és gyermekeik számára, mert a múltban nem igazán láttak nagy jövőt a gyerekeiknek.”

„AMIKOR AZT LÁTJÁK, HOGY VALAKI, MINT A CHELSEA, MEGVALÓSÍTJA ÁLMAIT, ÉS OLYAN DOLGOKAT TESZ, AMELYEKET SOHA NEM TETTEK MEG, ANNAK ÓRIÁSI HATÁSA VAN.”

Forrás: vilagunk.hu

Hirdetés

Hirdetés