Hirdetés
Hirdetés

Diana 59 éves korában határozta el, hogy lefogy. Nem volt könnyű dolga, hiszen súlya már a 180 kilót is meghaladta, de nem adta fel…

Hirdetés

Ezelőtt 4 évvel nyugdíjba ment, és elhatározta, hogy egy melegebb, naposabb környékre költözik, ahol többet tud majd a természet közelében lenni. Szeretett volna biciklizni, és nagyokat sétálni, azonban egyetlen akadálya volt: 180 kilós testsúllyal nem könnyen mozdult ki a lakásból. Négy év alatt több, mint 80 kilótól szabadult meg!
Élete során nagyon sok diétát kipróbált már, de sajnos eredménytelenül. Már nem nagyon hitt abban, hogy 63 éves korára mégiscsak le tud majd fogyni, és sokkal vidámabb, egészségesebb lesz. Diana Naylor egy új városba, egy új lakásba költözött, és ez a változás óriási sikereket hozott az életébe.

Hirdetés

Hirdetés

“Nagyon boldogtalannak, és elégedetlennek éreztem magam. Nehezemre esett a mozgás, semmilyen kikapcsolódásban nem leltem örömömet. Gyakorlatilag arra sem volt elég erőm, hogy kimenjek sétálni, és közben nagyokat lélegezzek. Amikor aztán sikerült 10, majd 20 kilótól megszabadulnom, hősként tekintettek rám az ismerőseim. Az életmód- és gondolkodásváltással pedig egyre több, és több kiló kúszott le rólam” – mondta Diana.

Hirdetés
Hirdetés

Íme, 7 dolog, mely hozzájárult Diana fogyásához.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

1. Kezd el most!

Hirdetés

“Ne halogasd. Megfiatalodni soha nem fogsz, és minél idősebb vagy, annál nehezebben tudsz megszabadulni a plusz kilóktól. 59 éves koromban fogtam neki, és győztem. Miért várnál még egy fél évet? Kezd el ma!”

2. Kezdj a kis lépésekkel!

Diana kisebb sétákkal kezdte. Nem tett meg egyszerre nagy távolságokat, inkább csak le s fel sétált a szabadban. Az elején az is nagy kihívás volt számára, hogy elmenjen a saját postaládájáig. A sétálásnak, és az új táplálkozási szokásainak köszönhetően 9 kilótól tudott megszabadulni. Ekkor már nem esett nehezére a biciklizés sem. Ma pedig, négy évvel később, Diana naponta 6,5 km-t gyalogol, és 30-40 km-t biciklizik.

Hirdetés
Hirdetés

3. Keress valakit, aki sorstársad lehet!

A “Fogyj 20 kilót Dianával klub”-nak köszönhetően Diana nagyon sok motiváló levelet, és biztatást kapott. Rájött, együtt sokkal könnyebb, és eredményesebb.

Hirdetés
Hirdetés

4. Vigyél be valami újat az étrendedbe!

“Régen nem rajongtam a halakért, de amióta egy szuper sütőt kaptam, ahol olaj nélkül ropogósra, és ízletesre sül a hal, azóta imádom.” – mondta boldogan.

5. Ne diétázz!

“Rengeteget diétáztam életemben, de semmi sem hatott, ezért úgy gondoltam, hogy a koplalásnál fontosabb, az, hogy változtassunk az étkezésünkön. Iktassunk be minél több zöldséget, és gyümölcsöt” – mondta Diana.

6. Légy következetes!

“A túlsúlytól nehéz megszabadulni. Türelmes kell legyél ahhoz, hogy ne add fel, és el tudd érni a kívánt eredményt. Hat-nyolc hét is szükséges ahhoz, hogy az első két centitől meg tudj szabadulni, de utána már könnyebben megy”. – biztatja azokat, akik fogyni szeretnének.

7. Harc a kísértésekkel!

“A pop-corn, az édességek, és a fagylalt, egy igazi kihívást jelentettek nap mint nap számomra. Nehéz volt, de tudtam, hogy, ha ezeket mellőzni tudom, akkor minden sokkal jobban fog majd menni. És igazam volt”. – mondja.

Forrás: buzzblog.eu

Hirdetés